Telefon ikon  Telefon:56 65 04​ 00

Virksomhedsoverdragelse - få rådgivning og sparring

​Professionel rådgivning kan ikke blot spare dig for mange problemer, men kan også give dig direkte økonomiske fordele. Det gælder især ved en virksomhedsoverdragelse, hvor der nemt kan være mange uklarheder og ukendte faktorer. Derfor kan det være en god idé med hjælp fra en revisor, der har erfaring med virksomhedsoverdragelse.

Få god rådgivning om virksomhedsoverdragelse

​Vi tilbyder regnskabsrelateret og skattemæssig sparring for virksomheder. Udover virksomheds-overdragelse kan det eksempelvis være vedrørende: 

  • Investeringer
  • ​Valg af virksomhedsform
  • Omstrukturering
  • ​Optimering af din økonomi, firmabil med mere

Rådgivningen tager afsæt i generel virksomhedsforståelse og interesse for din virksomheds aktuelle situation og fremtidige målsætning.

Rådgivning af iværksættere vedrørende virksomhedsoverdragelse, valg af selskabsform og opstart af virksomhed er en af vores kompetenceområder. Vi yder tillige rådgivning i forbindelse med udfærdigelse af ansættelseskontrakter, overenskomster, barselsregler samt andre papirer til det offentlige vedrørende ansatte.

Sparring ved virksomhedsoverdragelse hjælper dig på vej

​Når det kommer til virksomhedsoverdragelse, er hver enkelt kundes behov forskelligt. Måske har din virksomhed behov for information, måske er det snarere en sparringpartner, eller måske er det en kombination. Uanset hvad kan vi hjælpe dig på vej. Dertil kommer, at vi kan hjælpe dig med at undgå uheldige konflikter og uforudsete problemstillinger.

Du er velkommen til at kontakte vores kontor i Køge, hvis du ønsker assistance i forhold til virksomhedsoverdragelse. Du kan ringe på telefon 56 65 04 00, men du kan også sende en e-mail til aa@rawa.dk.​​

Vi er medlem af:

Revisionsfirmaet

​Asger Wiuff Andersen

​Adresse: Ellemarksvej 5

4600 Køge

Telefon: 56 65 04 00

Fax: 56 65 04 02

E-mail: aa@rawa.dk

CVR: 32149863