Telefon ikon  Telefon:56 65 04​ 00

Regnskab af godkendt revisor i Køge

​Der er mange fordele ved af få udført regnskab, bogføring og løn af en registreret revisor. Hos revisionsfirmaet Asger Wiuff Andersen i Køge er vi et registreret revisionsanpartsselskab, og vi har som registrerede revisorer kompetencer inden for revision, regnskab og lønadministration.

Revisorer til lønservice og bogføring

​Du kan slippe for dit regnskab og administrationen af lønninger. I samråd med dig finder vi en fleksibel løsning, som passer bedst til dig og din virksomheds behov. Udover selve lønningerne varetager vi som revisorer naturligvis også relaterede administrative opgaver som blandt andet A-skat, B-skat, AM-bidrag, ATP, feriepenge og barsel.

Vi er registrerede revisorer, og derfor er vi eksperter i at bogføre et regnskab korrekt. Kontakt os, hvis du ønsker en kompetent bogholder til at bogføre dine indtægter og udgifter.

Revision, regnskab og årsrapport

​Hvis din virksomhed er et ApS eller et A/S, er det lovpligtigt med en årsrapport. En årsrapport er derimod ikke lovpligtig, hvis du har et I/S eller et personligt ejet firma. Dog skal du altid beregne over- eller underskuddet i dit regnskab og anføre det på din selvangivelse. 

Vi har som godkendte revisorer mange års erfaring i at udarbejde årsrapporter inden for en lang række brancher. Derfor vil dit regnskab altid være i trygge og fortrolige hænder hos os som registrerede revisorer.

De fleste selskaber skal revideres af registrerede revisorer, og vi udfører gerne revision af ApS og A/S, men også af IVS, I/S og en personligt ejet virksomhed. Vi kan endvidere udføre revision efter en særlig aftale, hvis der er områder i din virksomhed, der kræver speciel opmærksomhed i dit regnskab.

Selskabsstiftelse af registrerede revisorer

​Ønsker du at starte et selskab, rådgiver vi dig i valg af selskabsform, hvorpå vi stifter det selskab, som passer din virksomhed bedst. Vi kan stifte selskaber fra dag til dag. Det kræver blot nogle få oplysninger fra dig.

Kontakt os på telefon 56 65 04 00 eller på aa@rawa.dk, hvis du skal have hjælp med dit regnskab og for at få flere oplysninger om vores arbejde som registrerede revisorer.​​

Vi er medlem af:

Revisionsfirmaet

​Asger Wiuff Andersen

​Adresse: Ellemarksvej 5

4600 Køge

Telefon: 56 65 04 00

Fax: 56 65 04 02

E-mail: aa@rawa.dk

CVR: 32149863